Belediye?den bayram tedbirleri

Belediye?den bayram tedbirleri

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için her türlü tedbirin alındığını söyledi.

ORGANİZASYONLAR YAPILDI

Korkmaz, ?Kırıkkale Belediyesi olarak halkımızın kurban bayramının huzur ve düzen içerisinde geçirebilmesi maksadıyla Veteriner Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Temizlik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü olarak Belediyenin diğer birimleri ile ortaklaşa yapılan çalışmalar yürütülmektedir. Vatandaşların kurbanlarını görüntü ve çevre kirliliği yaratmadan dini vecibelerini yerine getirebilmeleri için gerekli organizasyonlar yapılmıştır. Kırıkkale genelini kapsayan kurban kesim ve satış yerleri sisteme oturtulmuştur. Kurban bayramı süresince ekipler görev yetki ve sorumluluk alanlarımızda ve kurban kesim yerlerinde gerekli denetim ve kontroller yapılmıştır? dedi

 

OTOBÜSLER ÜCRETSİZ

Kırıkkale Belediyesi, vatandaşların aileleri ile birlikte mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini kolaylaştırmak için gelenekselleştirdiği ücretsiz otobüs uygulaması ise bu bayramda da devam edecek. Kırıkkale`de halk otobüsleri Kurban Bayramı`nın bir ve ikinci günü ücretsiz hizmet verecek. Arife günü de mezarlıklara ücretsiz hizmet verecek. Belediyenin bütün birimlerinde nöbetçi ekipler kesintisiz hizmetlerini sürdürecek. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise tatil süresince alışveriş, konaklama, ulaşım merkezleri ile mezarlıkları sürekli denetim altında tutacak. Vatandaşlar belediye ile ilgili ihtiyaç ve şikâyetlerini 224 27 70 nolu telefonunu arayarak yapabilecekler.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama