Belediyeden asılsız su kesintisi anonsuna açıklama

Belediyeden asılsız su kesintisi anonsuna açıklama

Kırıkkale Belediyesi, “Asılsız yapılan bu anonsa itibar edilmemesi önemle rica olunur” paylaşımında bulundu.

Geçtiğimiz gün Kırıkkale’de su kesintisi yaşanacağı iddiasıyla bazı camilerden vatandaşlara yönelik anons yapıldığı tespit edildi. Konuya açıklık getiren Kırıkkale Belediyesi, “Asılsız yapılan bu anonsa itibar edilmemesi önemle rica olunur” paylaşımında bulundu.

 

Kısa bir süre önce su kesintisi yaşayan ve hafta sonu yine su kesintisi yaşanacağı söylentilerine karşın camilerden anons verildiği iddialarıyla ilgili Kırıkkale Belediyesi, resmi sosyal paylaşım ağından vatandaşlara bilgilendirme yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Şehrimizde herhangi bir planlı yada bir arızaya bağlı su kesintisi bulunmamaktadır.

Ancak akşam saatlerinde bazı camii hoparlöründen şehrimizde 5 saat süre ile su kesintisi yapılacağı şeklinde anons yapıldığı yönünde çok sayıda telefon ve mesaj almaktayız.”

“Asılsız yapılan bu anonsa itibar edilmemesi önemle rica olunur. Bazı camilerimizin ileri yaşlı dernek yöneticilerini, Bahşılı İlçemizde ki bir kesintiyi hileli sözler ile Kırıkkale'de su kesintisi yaşanacak şeklinde ikna ettiren kimselerin bu anonsunu yaptırdıkları tespit edilmiştir.

Şehrimize kesintisiz su vermek için yoğun çaba sarf etmekte ve oluşan arızalar hızla müdahale etmekteyiz.  Bu çalışmalarımızı, gerek vana başları ile oynayarak gerekse asılsız söylentiler çıkararak sabote etmek isteyen art niyetli kesimlerin tevesül ettikleri bu yolu üzülerek izliyor, Kırıkkale kamuoyunun taktirine bırakıyoruz” paylaşımı yapıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız