Belediye´den önemli uyarı

Belediye´den önemli uyarı

SAHTE İMAR UYGULAMACILARINA İNANMAYIN

SAHTE İMAR UYGULAMACILARINA İNANMAYIN

Belediye´den önemli uyarı

Kırıkkale Belediyesi son zamanlarda Yuva Mahallesi ve çevresinde bazı kişi veya kişilerin belediye adına imar uygulaması yapma bahanesi ile dolandırıcılık yapıldığını belirterek bu konuda vatandaşların uyanık olmasını istedi.

SAHTEKÂRLARA KANMAYIN

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ?İlimiz sınırları içerisindeki Yuva ve Çullu Mahallesi civarında Belediyemiz adına imar uygulaması yaptıkları ve Belediyemiz ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını beyan eden dolandırıcılara itibar edilmemesi gerekmektedir.?

PARA İSTEDİKLERİ TESPİT EDİLDİ

?Vatandaşların yapılan imar uygulamasından kazançlı çıkmaları adına kendilerine para vermelerini talep ettikleri tespit edilmiş ve bu konuda vatandaşlarımızın bu kişilere inanmamaları gerekildiği bildirildi. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz tarafından yapılan açıklamada bahsi geçen mahalle ve civarında herhangi bir uygulama yapılmadığı ifade edildi. Böyle bir uygulama yapılması durumunda vatandaşlarımız ve mahalle sakinlerine gerek Belediyemizin resmi internet sitesinde gerekse basın yayın kuruluşlar aracılığıyla iletilecektir.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü