Belediye´den don uyarısı

Belediye´den don uyarısı

KOSKİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖZELLİKLE SU ŞEBEKELERİNİN KORUNMASINI İSTEDİ

KOSKİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖZELLİKLE SU ŞEBEKELERİNİN KORUNMASINI İSTEDİ

Belediye´den don uyarısı

Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü, son günlerde etkisini arttıran soğuk havalar nedeniyle vatandaşlara don uyarısında bulundu. Yapılan açıklamada soğuk hava nedeniyle içme suyu şebekelerinin donma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu bildirildi.

SICAKLIK 15 DERECEYE KADAR DÜŞTÜ

Konuyla ilgili vatandaşlara uyarılarda bulunan KOSKİ Müdürlüğü yetkilileri, son günlerde hava sıcaklığının -15 dereceye kadar düştüğünü belirterek, vatandaşlardan su sayaçlarını ve eve giriş hatlarını korumalarını istedi. Soğuk hava nedeniyle donan su sayaçları ve boru hatlarını açmak amacıyla özel ekip oluşturdukları ifade edildi.

185 NOLU TELEFON HATTIMIZ AÇIK

KOSKİ Müdürlüğü yetkilileri, "Suları donan vatandaşlarımız 185 hattını arayarak su sayaçları ile yaşadığı su sorunlarını bildirdikleri takdirde ekiplerimiz kısa sürede donan boruları açıyor. Vatandaşlarımız su sayaçlarının donmaması için kendi çaba ve gayretleri ile bir takım önlemler almaları gerekir. Gerekli tedbirler alındığı halde su sayacı donan vatandaşımız bizimle irtibata geçtiği takdirde sorunu en kısa sürede çözmeye çalışırız" bilgisi verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü