Belediye´de Enerji toplantısı

Belediye´de Enerji toplantısı

UYGULAMALAR HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNDULAR

Belediye´de Enerji toplantısı

Belediye İmar Müdürlüğü, Kırgaz, Enerjisa ve Türk Telekom teknik elemanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda proje hazırlanması ve uygulamalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 

TEKNİK BİLGİ PAYLAŞIMI

Kırıkkale sınırları içerisinde yetkili olan Enerjisa, Türk Telekom ve Kırgaz teknik elemanları ve Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teknik personelleri arasında bir toplantı yapıldı. Toplantıda Proje hazırlanmasında ve uygulamalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

UYGULAMALAR HAKKINDA BİLGİ

Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teknik personelleri toplantıya katılan kurumların teknik personellerine uygulamalar hakkında detaylı bir bilgi aktardılar. Hızla gelişen teknolojiye ayak uydurabilmek için alt yapı projelerine telefon tesisat projesi ve yangın tesisat projesinin eklenildiği bildirilerek Türk Telekom il Müdürlüğünden onaylı tesisat projesi Belediye tarafından istenileceği ifade edildi. Ayrıca Kırgaz A.Ş doğal gaz abonelik açılmasında yapı kullanma izin belgesini ve mimari projelerin onaylanması öncesi Enerji odasının Elektrik Mühendislerince uygunluk kaşesi istenileceği aktarıldı.



ilhat
3.02.2016 19:25:33
HANGİ YASAL DAYANAKLA EMO DAN ENERJİ ODASI ONAYI İSTEYECEKLER ACABA.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü