Belediyede çalışmalar hız kazandı

Belediyede çalışmalar hız kazandı

MAHALLELERDEKİ SORUNLAR TESPİT EDİLDİ

Belediyede çalışmalar hız kazandı

Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı´nın talimatlarıyla tüm mahallelerde, ihtiyaca göre tespit edilen çalışmaların başladığı bildirildi.

YOL, KALDIRIM VE PARKE ÇALIŞMALARI

Kırıkkale Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler biriminden yapılan açıklamaya göre, çalışmalar kapsamında şehrimizin en işlek caddelerinden birisi olan İzmir Caddesinde andezit kaplama çalışmaları, Alparslan Türkeş Bulvarı kilit parke, Yüksek İhtisas Hastanesi Acil Giriş önü asfalt kaplama çalışmalarının devam ediyor.

PARKLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI

Ayrıca içinde bulunduğumuz bahar aylarında, şehrimizde bulunan parklarda bakım çalışmalarının da hızlandırıldığı bildirilen açıklamada, ?Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da belediyemiz serasında personelimizin ürettiği mevsimlik çiçekler şehrimizi süsleyecek? ifadelerine yer verildi.

MAHALLELERDEKİ SORUNLAR TESPİT EDİLDİ

Öte yandan, çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve çalışmaların daha da hızlanarak devam edeceğini belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada, ?Belediye olarak şehrimizde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çalışmalar öncesinde mahallelerimizdeki sorunlar tespit edildi. Bu tespitlerle program dâhilinde çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. İnşallah Kırıkkale´mize en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü