Belediyeciliği en iyi ben bilirim

Belediyeciliği en iyi ben bilirim

CHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Ali Çakır Kırıkkale Belediyesinin çeşitli kademelerinde 20 yıl görev yaptığını belerterek Belediyeciliği en iyi ben bilirim” dedi. Adaylık konusunda ise partinin kararına saygılı olacağını ifade etti.

 

 

BELEDİYEDE 20 YIL GÖREV YAPTI

CHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Ali Çakır Kırıkkale Belediyesinin çeşitli kademelerinde 20 yıl, Kırıkkale Özel İdaresinin de kurulma aşamasında 5 yıl olmak üzere 25 yıl Belediyecilik deneyimi olduğunu söyledi. Dolayısıyla en iyi belediyeciliği kendisinin bildiğini iddia eden Ali Çakır Kırıkkale Belediyesinde geçmiş dönemlerde Özel Kalem Müdürlüğü, İdari ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve İktisat Müdürlüğü gibi görevlerde bulunduğunu son olarak ta Özel İdarenin kuruluş aşamasında 5 yıl burada çalıştığını söyledi. Mahalli İdareler konusunda da deneyim sahibi olduğunu bildiren Çakır Belediyecilik ve Mahalli idareler konusunda son derece donanımlı olduğunu söyledi.

 

DEĞİŞİK BİR ÇALIŞMA YAPACAK

Aday olması halinde klasik seçim çalışması yerine değişik bir yöntemle seçmenlerdin karşına çıkacağını anlatan Ali Çakır öncelikli Kırıkkale’nin alt yapısı konusunda ciddi projelerinin olduğunu söyledi. Kırıkkale’nin en büyük sorununun su sorunu olduğunu belirten Çakır yıllar önce döşenen su borularının asbest malzeme olması nedeniyle Kırıkkale’nin büyük tehlike içinde olduğunu belirterek öncelikle alt yapının acilen değişmesi gerektiğini bildirdi. Çakır Asbest boruların Akciğer Kanserine yol açtığını bilimsel olarak araştırdığını söyledi. Belediye Başkanlarının görevinin proje üretmek olduğunu da belirten Çakır nasip olursa öncelikle başkan yardımcılarını açıklayarak seçime gireceğini ifade etti.

 

BABASI 30 YILDIR MAHALLE MUHTARI

Kırıkkale’de seçimlerin sürekli bölgesel kimlik üzerinden yapıldığını ancak bu dönem bu yanlış algının ortadan kalacağını ileri süren Ali Çakır aslında olaya öyle bakılmaması gerektiğini bildirdi. Kendisinin Kırıkkale’de doğduğunu ve Kırıkkale’de doyduğunu annesi ve babasının da Kırıkkale’de yıllardır ikamet ettiğini belirten Çakır babası Haydar Çakır’ın yaklaşık 30 yıldan bu yana muhtarlık görevini yürüttüğünü söyledi. Çakır babasının olaya bölgesel baksaydı 30 yıldan bu yana muhtarlık gibi sorumluğu ağır bir görevde kalmasının mümkün olmayacağını belirterek kendisinin ve çevresinin hiçbir zaman olaya bölgecilik açısından bakmadığını ifade etti. Aday olması ve kazanması halinde sadece Kırıkkale’ye hizmet amacında olduğunu belirten Çakır ilk 5 yılda hiç kaldırım yapmayacağını söyledi.   



Arif Erdem
12.11.2013 19:02:26
Vay bee adaya bak adayın babası muhtarmış vay beee

emrah solak
13.11.2013 23:43:33
adam gibi adam o makama yakısan en iyi aday emin ol arkadas

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız