Belediye Başkanına saldırı

Belediye Başkanına saldırı

BAHŞILI BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM UYAR`A BIÇAKLI SALDIRI

Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar bıçaklı saldırıya uğradı. Kadro meselesi yüzünden meydana geldiği iddia edilen olayda Uyar`ın çaycısı ve koruması yaralandı. Yaralılar Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alındı. Ayrıntılar az sonra...

***

Bahşılı Belediyesi'nin AKP'li Belediye Başkanı İbrahim Uyar'a dün sabah saatlerinde bıçaklı saldırı oldu. Başkan saldırıdan şans eseri yara almadan kurtarılırken, 2 personel yaralandı, 1 personel de darp edildi.

İŞ SÖZÜ VERDİ İDDİASI

İddiaya göre: Belediye Başkanı Uyar, saldırıyı gerçekleştiren N.B. ile H.B.'ye işe alma sözü verdi. Ancak aradan zaman geçmesine rağmen Uyar'ın sözünü tutmaması nedeniyle iki şahıs dün sabah saatlerinde belediyeye geldi. Başkan Uyar'la şahıslar arasında tartışma çıktı. Bu sırada başkanlık korumaları şahısları makamdan dışarı çıkardılar. Burada başlayan yumruklaşmalı kavga sekreterlik odasında devam etti.

PERSONELİ BIÇAKLADILAR

Bu sırada belediye personelleri ile şahıslar arasında yumruklaşmalı kavga çıktı. Başkan Uyar`ın şoförü Mustafa Güler ve belediye personeli Kamil Özbek darp edildi, belediye personeli Şahin Karayel de bıçakla elinden yaralandı.

HASTANEDE ZİYARET

Başkan Uyar, olayın ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alınan personeli ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Belediyedeki bazı bilgisayarlara da zarar veren kişiler, polis ekiplerince gözaltına alındı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ