Belediye yine maaş ödemedi

Belediye yine maaş ödemedi

Belediyenin parasını kaldırım taşlarına ve evrak matbu işlerine harcayan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz işçi ve memurun maaşını yine ödemedi. Maaş alamamaktan en çok temizlik işçileri etkilendi.

7 AYDIR MAAŞ YOK

Belediyenin parasını kaldırım ve benzeri işlere harcayan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz işçi ve memur maaşlarını yine ödemedi. Bu arada yaklaşık 6 aydan bu yana maaş alamadıkları söylenen temizlik işçilerinin de bu ayda maaşlarının ödemediği ileri sürüldü. Belediyenin maaş ödememesinden en çok etkilenenler ise yine temizlik işçileri oldu. Sokak sokak gezerek şehrin temizliğini yapan özellikle şu kış mevsiminde adeta ağır hava koşulları ile mücadele ederek ekmek parası kazanmaya çalışan işçilerin isyan etme noktasına geldikleri belirtiliyor.

 

MEMUR VE İŞÇİLER SIKINTILI

Yıllardır düzenli maaş alamayan memur ve işçilerin yine bu ay korktukları başlarına geldi. Memur ve işçiler bu ay yine maaş alamadı. Her ayın 15’inde maaşlarının ödenmesi gerektiği halde bankamatiklerden eli boş dönen memur ve işçiler iki günden bu yana adeta hayal kırıklığı yaşıyorlar. Seçim hareketliliğinin de hız kazandığı şu günlerde belediye çalışanlarının hiç yüzü gülmüyor. Maaş alamayan memur ve işçiler sandıkta hesabını sormaya hazırlanıyorlar.   



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ