Belediye vatandaşın haklarını gasp ediyor

Belediye vatandaşın haklarını gasp ediyor

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, vatandaşların haklarını gasp edip, işçisine maaş veremeyen belediyecilik zihniyetinin 31 Mart'ta yok olacağını söyledi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın aday gösterilmediğini hatırlatan Pekdoğan, Asın

PEKDOĞAN’A TAM DESTEK
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, yerel seçim programı kapsamında Zafer Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafları ziyaret eden Pekdoğan, şehir esnafından büyük bir ilgi gördü. Esnafların çoğu Pekdoğan’ı destekleyeceklerini ve bu seçimde Pekdoğan’ın kazanacağını belirttiler. Caddede bulunan bazı vatandaşlar, esnafların işyerlerinin önünü kullandığını ve kaldırımların vatandaşlar tarafından kullanılmadığını, belediyenin de bu duruma göz yumduğunu belirttiler.

BUNLAR AYNI ZİHNİYETTE
Pekdoğan ise, işçisinin maaşını veremeyen bir belediye zihniyetinin vatandaşların ve esnafların sorunlarına çözüm bulamayacağını söyledi. Korkmaz ve Saygılı’nın aynı zihniyette olduğunu belirten Pekdoğan, hem ası hem yedeği ile mücadele edebilecek güçte olduklarını belirterek, “Bunların ağa babasına da Kırıkkale büyük bir ders verecek” dedi. Yolların, kaldırımların içler acısı durumda olduğunu belirten Pekdoğan, vatandaşların haklarını gasp edip, işçisine maaş veremeyen belediyecilik zihniyetinin 31 Mart’ta yok olacağını bildirdi.

SEÇİMİ KAZANACAĞIZ
Vatandaşların ve esnafların büyük destek verdiği Pekdoğan, Kırıkkale halkının teveccühlerine layık olmaya çalışacağını belirterek, “Bu seçimi hep birlikte kazanıp, hep birlikte Kırıkkale’yi geliştireceğiz” dedi. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Pekdoğan, yerel seçimlerde önemli işler yaparak Kırıkkale’nin gelişeceğini ve 10 yıllık gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Pekdoğan, halkın en iyi hizmeti hak ettiğini bildirdi.



salihabi
31.01.2014 00:26:20
hala karala politikası lütfen proje üretim yapacaklarınızı anlatın bu daha iyibir seçim olur.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız