Belediye Sosyal Konsey Ramazanda Boş durmadı

Belediye Sosyal Konsey  Ramazanda Boş durmadı

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor. Özellikle Ramazan ayında konsey gönüllülerinin yoğun tempo ile çalıştığı bildirildi.

SOSYAL KONSEY BOŞ DURMUYOR

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey Ramazan ayı süresince yoğun bir tempo ile çalışarak ulaşmadık mahalle çalınmadık kapının bırakılmadığı bildirildi. Bizzat Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın takip ettiği söylenen çalışmaların Ramazan ayından sonra da devam edeceği kaydedildi. Belediyeden yapılan açıklamada, Sosyal Konsey aracılığıyla aşevi amirliğinden günlük 1500 aileye 4000 ekmek ve 1000 kişilik yemek dağıtımı gerçekleşiyor. Mayıs ayından itibaren Sosyal Konsey’ e giysi yardımı için başvuran 484 ihtiyaç sahibi aileye giysi yardımı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ nın da katıldığı 4113 ihtiyaç sahibi aileye erzak yardımı yapıldı.

BAŞKAN BİZZAT KO8NTROL EDİYOR

Ayrıca tahkikatı yapılarak 100 aileye 100-200 TL arası maddi yardım desteği ve durumu iyi olmayan 255 aileye 50 TL’lik gıda çeki verildi. 9 ailenin eşya yardımı yapılarak eksikleri giderildi. Ramazan ayında Sosyal Konsey yetkililerin belirlediği günlük 10 mağdur aileye lokantada sıcak yemek verilip 15 gün boyunca rahat bir iftar yemeği yemesi sağlandı.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız