Belediye Sineklere savaş açtı

Belediye Sineklere savaş açtı

Mevsim itibarıyla özellikle çöp hücreleri ile bataklık ve sık ağaçlıkların olduğu bölgelerde artan haşere ve karasineklere karşı belediye mücadele başlattı. Bu bölgeler ilaçlanarak ıslah ediliyor.

TÜM BÖLGELER İLAÇLANIYOR

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü hava şartları dolayısıyla çoğalan karasinek ve haşereler ile mücadele için sıkı bir çalışma programı düzenledi. İlaçlama firması tarafından çalışmalara şehir merkezindeki dükkân ve işyerlerinden başlandı. İlaçlama ekipleri Zafer Caddesi, Bankalar Caddesi, Ankara Caddesi gibi merkezi caddeler ile ara sokak ve pasajdaki işyerlerinin giriş yerleri ilaçlandı.

VATANDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada diğer mahallelerde de ilaçlamaların düzenli bir şekilde devam ettiği ve  bu tür ilaçlama çalışmaların hız kesmeden devam edeceği belirtildi. İşyerleri ilaçlanan esnaflar ise bu çalışmalardan memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekiplerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.  

KALDIRIMLAR, REFÜJLER ÇİÇEKLENİYOR

Bu arada Terminal mevkiinde yapılan kavşak çalışmasını takiben Terminal bölgesinde çalışmaların hızlanacağı, dolgu ve tesviye işlemlerinin bitmesini takiben de orta refüjde mevsimlik çiçek dikimi ile peyzaj çalışmalarına başlandığı kaydedildi. Kent genelinde yeşil alan ve parklarında budama, temizlik, sulama, bakım ve onarım çalışmaları da büyük bir hızla devam ettiği öğrenildi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!