BELEDİYE RAMAZANA HAZIRLANIYOR

BELEDİYE RAMAZANA HAZIRLANIYOR

Kırıkkale?de Ramazan hazırlığı başladı. Belediye her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da kentin değişik mahallelerinde iftar çadırları kuracak. Cumhuriyet Meydanında ise iftardan sonra ramazan eğlence programı yapılacak.

İFTAR ÇADIRLARI KURULACAK
Ramazan hazırlıkları kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünce şehirdeki camilerin temizliğine başlandı. Şehir merkezindeki 110 caminin temizlik işleri başlayacak. Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Belediyesi kentin değişik 6 mahallesinde her biri 100 kişi kapasiteli iftar çadırı kuracak. Bu çadırlarda günlük iftar yemeği verilecek. Belediye Başkan ve yardımcıları da bu çadırlarda vatandaşlarla birlikte iftar açacak.
 
EĞLENCE PROGRAMLARI HAZIRLIĞI
Ayrıca belediye Cumhuriyet Meydanında iftardan sonra eğlence programı yapacak. Program eski ramazan eğlencelerinden esinlenen etkinliklerle gerçekleştirilecek. Bu arada Belediye Başkanı Veli Korkmaz, beraberinde ki heyetle zaman, zaman maddi durumu elverişsiz aileleri ziyaret edecek. Bu ailelerin iftar sofrasına misafir olacak.  Belediye ayrıca sivil toplum kuruluşu, özel firma ve şahıslardan gelecek program tekliflerini değerlendirecek. Ramazan için yapılacak olan etkinliklerin gerçekleşmesinde yardımcı olunacak.
 
  


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ