Belediye meclisine saray gibi salon

Belediye meclisine saray gibi salon

Kırıkkale Belediyesi yeni bir meclis salonuna kavuşuyor. Belediye İş Merkezi teras katında düzenlenen ve 600 metrekare alanı kapsayan salon günün şartlarına uygun modern biçimde tasarlandı. Salon saray yavrusu konforunda tasarlanmış

600 METREKARELİK DEV SALON

260 metrekare konferans salonu, 170 metrekare fuaye, 30 metrekare simultane çeviri odası, 20 şer metrekare 3 adet kulis odası bulunan projenin şehrimizin konferans salonu eksiğini önemli ölçüde gidermesi bekleniyor. Başkanlık katından direk geçişin fuaye alanına çıktığı projede, bina dışından gelen misafirlerin kullanımını sağlayacak iki adet daha giriş bulunmaktadır. Kademeli olarak tasarlanan salon, 210 kişilik kapasitesi, ses ve görüntü sistemi, simultane çeviri odası ile büyük çapta organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek bir konferans salonu niteliğindedir.

270 KİŞİ KAPASİTELİ OLACAK

Önümüzdeki günlerde hizmete girmesi planlanan 210 kişi kapasiteli Meclis Salonunun inşaat işleri %95 oranında tamamlandı. Önümüzdeki günlerde açılması planlanan salonla ilgili, Belediye Başkanı Korkmaz, Bu tür toplantı salonların önemli olduğunu belirtti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü