Belediye kirletiyor Esnaflar temizliyor

Belediye kirletiyor Esnaflar temizliyor

Kırıkkale Belediyesinin iki ana caddede başlattığı yol ve kaldırım çalışmasının uzaması çevre esnafların tepkisini çekiyor. Esnaflar çalışmalara ?evet? ama çalışmaya ?Hayır? diyerek belediyenin çalışmaları hızlandırmasını istiyorlar

ÜÇ AYDAN BU YANA İŞ YAPAMIYORLAR
Yaklaşık üç aydan bu yana yol ve kaldırım çalışması yapan belediye özellikle Cumhuriyet ve Zafer Caddesi esnafının tepkisini çekmeye başladı. Çalışmanın düzenli yapılmaması nedeniyle caddeler tam bir harebeye döndü. Toz ve toprak yüzünden esnaflar iş yapamazken çamur ve toz temizliğini de kendileri yapmak zorunda kalıyor. Zafer Caddesindeki esnaflar başka illerde bu tür çalışmanın gece gündüz yapılarak kısa sürede bitirildiğini Kırıkkale?de ise bunun tam tersine çalışmanın yavaş ve dağınık olduğunu ileri sürdüler.

TOZ VE ÇAMİRA DAHA FAZLA DAYANAMIYORLAR
Toz ve çamura daha fazla dayanamayan esnaflar ellerine aldıkları fırça ve kovalarla kaldırımları kendileri temizlemeye başladılar. Esnaflar kaldırım çalışmalarının başlamasından bu yana iş yapamadıkları gibi çevrenin toz ve çamur deryası olması yüzünden dükkan içindeki özellikle giysi ve gıda ürünlerinin zarar gördüğünü söylediler. Belediye yetkililerine seslenen esnaflar çalışmaların bir an önce bitirilmesi için ilgili müteahhidin daha seri çalışması gerektiğini belirterek kaldırım ve yol düzenlemesine teşekkür ettiklerini ancak çalışmanın uzaması ve dağınık çalışma yapılmasından dolayı zarar görmelerine de tepkilerini ifade ettiler. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ