Belediye hepimizin olacak

Belediye hepimizin olacak

30 Mart seçiminde Belediye Başkanı seçilen İbrahim Uyar dün düzenlenen törenle görevini devraldı. Tören öncesinde ilçe halkına yemek ikramı yapıldı Tören öncesinde kısa bir konuşma yapan Uyar öncelikli gelmiş geçmiş belediye başkanlarını anarak bunun bir

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

30 Mart seçimlerinde rakiplerini geride bırakarak belediye başkanı seçilen İbrahim Uyar Belediye önünde vatandaşlara yemek ikramında bulundu. Yemek sırasında kısa bir konuşma yapan Uyar birlik ve beraberlik mesajı verdi. Belediye başkanı olarak vatandaşlara yönelik ilk konuşmasını yapan Uyar öncelikle gelmiş geçmiş belediye başkanlarını anadak bunun bir görev değişimi olduğunu söyledi. Uyar “Artık yeni bir döneme başlıyoruz. Birlik beraberlik içerisinde bütün vatandaşlarımızı ayırt etmeden kucaklayacağız. Sizleri hizmetten yana eksik etmeyeceğiz. 5 Yıl hiç durmadan birlikte yürüyeceğiz. Eğitimde, sosyal ve kültürel her alanda sizlere birlikte çalışacağız. Bahşılı’yı örnek bir il yapacağız.’’ Dedi. .

 

BELEDİYE TÜM BAHŞILILARIN OLACAK

Belediyenin TÜM Bahşılıların olacağını anlatan Uyar “Ben değil, biz olacağız. Birlikte yürüyeceğiz. Hepinizle bire bir temas edeceğiz ve sizleri belediyeyle buluşturacağız. Hiçbir zaman bizden randevu ile görüşmeyeceksiniz. İsteyen istediği anda bizlere ulaşabilecek. Sizlere şimdi veda etmiyorum. Benim kapım sizlere daima açık. 5 yıl boyunca ileriyi görerek birlikte yürüyeceğiz.’’dedi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı yemek sonrasın da kuran-ı kerim okundu. Belediye meclis üyeleri, il genel ve parti yöneticileri de yemekte hazır bulundu.  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ