Belediye girişimcilere kucak açtı

Belediye girişimcilere kucak açtı

Kırıkkale Belediyesi yeni bir çalışmaya daha imza attı. Farklı etkinlikler ve başarılı çalışmalar gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığıyla kadınlara ?Girişimcilik Eğitimi? vermey

AMAÇ GİRİŞİMCİLİK BİLİNCİNİ ARTTIRMAK
Kırıkkale?de girişimcilik bilincini artırmak ve kent ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çeşitli projelerle birlikte, kurslar düzenleyen Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Kırıkkale Belediyesi ile ortaklaşa 120 Kişiye ?Girişimcilik Eğitimi? verecek.
KURSA KAYIT YAPTIRACAKLARA ÖNEMLİ UYARI
Kursa kayıt yaptırmak isteyenler, 1-15 Nisan tarihleri arasında Kırıkkale Belediyesi?ne gelerek ilgili müdürlükten şahsi başvuru yapacaklar. Kurs kapsamında KOSGEB?in yeni işyeri açacak yâda sahip olduğu işyerinin kapasitesini artırarak girişimcilere yönelik önemli hibe destek kredilerinden yararlanabilecek. 
KURSİYERLERE SERTİFİKA VERİLECEK 
Girişimcilik eğitiminde dört ana modülden oluşan toplam 70 (yetmiş )saatlik sınıf içi ders ve atölye çalışmalarını kapsayacak. Bir günde bir sınıfta en fazla 8(saat)saat eğitim verilebilecek. 
Eğitim ana modüllerine yüzde 80 oranında devam eden katılımcılar katılım belgesi almaya hak kazanacak. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılımcı Değerlendirme Formunu doldurur ve en az 10(on),en fazla 30(otuz)katılımcının yer aldığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine Katılmaya hak kazanan katılımcı listesini oluşturacak.


1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı