Belediye Esnafın görüşünü alıyor

Belediye Esnafın görüşünü alıyor

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler Hüseyin Kâhya da bulunan esnaflarla anket yaptı.

MEMNUNİYET TESTİ
Ramazan Bayramı yaklaşırken Hüseyin kahya parkı ve çevresine kurulan seyyar tezgahlar için esnaflarla anket yapıldı. Her yıl bayram öncesi seyyar tezgahların hangi alana kurulacağı tartışması yaşanırdı. Şimdi ise bu konuda esnafın tavrı belirleyici olacak. Esnaflara ilk önce Zabıta ekiplerinin çalışmaları ve davranışları hakkında memnuniyetini ölçen sorular soruldu. Daha sonra seyyar tezgahların daha önceki yıllarda olduğu gibi park çevresine kurulması hakkında sorular soruldu.

ESNAFLARA DESTEK
Bu tezgahların Cumhuriyet meydanında kurulmasını mı yoksa yine parkın çevresinde kurulmasını mı istersiniz soruları soruldu. Bu anketin sonucuna göre Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı Bayram öncesi kurulacak tezgahların yerinin neresi olacağını belirleyecek. Ankete katılan esnaflar böyle bir konu da kendilerinin fikrini aldığı için Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’ ya teşekkür ettiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ