Belediye derneklere destek vermelidir

Belediye derneklere destek vermelidir

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, kentte bulunan sivil toplum örgütlerinin ve derneklerin önemli görevler üstlendiğini söyledi. Belediye'nin derneklere destek olması gerektiğini belirten Yılmaz, Göreve geldiğimiz zaman sizlere maddi mane

BİR ARADA OLMASI GEREKİYOR

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz,  80 Kuşağı Platformunu ziyaret etti. 80 Kuşağı Platformu üyeleri tarafından ağırlanan Yılmaz, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sivil Toplum Kuruluşları ve derneklerin önemli olduğunu belirten Yılmaz, derneklerin bir arada olması gerektiğini ve belediyenin destek olması gerektiğini kaydetti. Kendisinin Belediye Başkanı olması durumunda, derneklere maddi ve manevi destekler vereceğini belirten Yılmaz, bu konuda önemli çalışmalar yapılacağını bildirdi.

 

SORUNLAR HİÇ BİTMİYOR

21. yüzyıl Kırıkkale’sinde trafik, otopark, toplu taşıma, çöp, yol sorunlarının konuşulmaması gerektiğini belirten Yılmaz, bunu konuşmanın bile kendisini bir Kırıkkaleli vatandaş olarak utandırdığını açıkladı. Yaklaşık 20 yıldır Kırıkkale’nin kaderinin aynı olduğunu belirten Yılmaz, kentin kaderinin vatandaşların elinde olduğunu belirterek, “Seçimlerde vicdanınızın sesini dinleyerek oy kullanın” dedi.

 

HALK BU SORUNLARA LAYIK DEĞİL

Kırıkkale halkının sorunlara layık olmadığını belirten Yılmaz, halkın isteklerini ve taleplerini değerlendiren belediyecilik anlayışının kendi dönemlerinde olacaklarını söyledi. İktidar partisinin belediye işçilerinin maaşlarını veremediğini belirten Yılmaz, belediyeye geldikleri zaman bu tür sıkıntıların olmayacağını ifade etti. Milletin her zaman doğru yaptığını ifade eden Yılmaz, bu dönemde vatandaşların AK Parti’ye ders vereceğini ve önceki dönem hükümetler gibi AK Parti’nin de hayal kırıklığı yaşayacağını belirtti.

                        

BAŞARILAR DİLEDİLER

80 Kuşağı Platformu üyeleri de Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yıldız`ın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtirken, seçimlerin demokrasinin bayramı olduğunu belirtirken Yılmaz`a başarı dileklerinde bulundu. Seçimin demokratik bir ortamda geçmesi temennisinde bulunan üyeler, bu konuda üzerine düşen görevi yerine getireceklerini açıkladılar.

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız