Belediye binası Önünde sözleşme

Belediye binası  Önünde sözleşme

BELEDİYE TARİHİNDE BELKİDE BİR İLK OLDU

Bahşılı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Süren görüşmeler sonrasında mutabakata varılarak toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme belediye tarihinde belkide ilk belediye binası önünde halka açık törenle imzalandı. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin işçilerin tüm haklarının sözleşmeye dahil edilerek imzalandığını söyledi. İşçiler sözleşmeden memnun kaldıklarını bildirdi  

BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE HALKA AÇIK SÖZLEŞME

Bahşılı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arısında toplu iş sözleşmesi imzaladı. Taraflar a8asındaki görüşme ve sözleşme imzalama töreni Belediye binası önünde halka açık yapıldı. Belediye tarihinde belki de ilk olacak sözleşme köreni öncesinde konuşan Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Belediyemiz ile Hizmet-iş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İşçilerimize asgari ücretin üzerinde bir yevmiye ile aile yardımı, çocuk yardımı, yakacak yardımı ve bayram ikramiyesi verildi. Arkadaşlarımızın lehine bir sözleşme oldu hayırlı olmasını diliyorum. Alın terinin karşılığını vermeye çalışıyoruz” dedi  

ÖNCEKİ DÖNEMLERDE VERİLEN KADROLAR

Önceki dönemlerde verilen kadrolarında bu dönemde sözleşmeden yararlandığını belirten Tekin “Bizden önceki yöneticiler veremedikleri kadroları biz verdik. işçi sözleşmesini imzalarken belediye statüsünde çalışan 46 işçimizi de sendikalı yapacağız onun sözünü de verelim.

tasarruflu çalışmalarımızla kesintilere nazaran şu ana kadar bütün personellerimizin maaşlarını verdik” diye konuştu.

ŞİRKET ELEMANLARIDA SENDİKALI OLACAK

Hizmet iş sendikası  genel baskan yardımcısı Celal Yıldız’da konuşmasında “Türkiye genelinde imzalara toplu sözleşmelere katılıyoruz burada bir ilki yaşıyoruz. Genelde kadrolu işçi alan birkaç belediyeden Bahşılı bir tanesidir başkanı tebrik ediyorum. Belediye himayesindeki şirket işçilerini de sendikalı yapacağını söz veren başkanı kutluyorum ve bu sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

EN GENÇ İŞÇİYE SÖZLEŞME ANISINA PLAKET

Törene Hizmet iş sendikası  Genel Başkan yardımcısı Celal Yıldız, hizmet iş sendikası Kırıkkale Şube başkanı Fatih Doğan ve başkan yardımcıları katıldı Başkan adına sendika tarafından belediyeden en genç işçiye plaket ve başkana da çiçek verildi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız