Belediye bayrama hazır

Belediye bayrama hazır

Kırıkkale Belediyesine bağlı tüm birimlerde Ramazan Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşlarımızın bayramı rahat ve huzurlu bir ortamda geçirmesi amacıyla gereken tedbirler önceden alındı.

MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ OTOBÜS

Kırıkkale Belediyesi vatandaşların bayramı huzurlu bir şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldı. Belediye’den yapılan açıklamada, “Vatandaşların bayram öncesi ve bayram günlerinde kabir ziyaretlerine öncelik verecek olması nedeniyle Mezarlıklar Müdürlüğümüz tarafından Şehitlik, Yenimahalle, Yuva ve Kırıkköyü mezarlarında bakım çalışmaları tamamlanmış ve ilaçlama ekipleri de belli periyotlarla mezarlıklarda ilaçlama çalışmalarına devam edeceklerdir.Mezarlıklara gitmek isteyen vatandaşlarımız için arefe gününe denk gelen Pazar günü Cumhuriyet Meydanından mezarlıklara ücretsiz otobüs kaldırılacak. İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler de olası sıkıntılar öncesinde gerekli çalışmaları hemen yapabilecek şekilde hazır bekletilmektedir.”

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

“Temizlik Müdürlüğümüz tarafından çöp toplama işlemleri aynı şekilde devam edecek ve ilaçlama çalışmaları da tüm mahallelere yayılacaktır.Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler pazar yerlerinde ve seyyar kurulan bölgelerde çalışmalarını devam ettirecek olup gelişi güzel tezgah açılmasını önleyecektir. Hüseyin Kâhya Parkı civarına kurulacak olan tezgahlarda düzeni sağlayacaktır.Arefe gününe kadar asfalt ve altyapı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam edecektir.Su arıza ve kanal arıza ekiplerimiz de vatandaşlardan gelecek ihbara göre çalışmalarını sürdüreceklerdir. Vatandaşlarımız su arıza şikayetlerini bayram öncesinde ve bayram süresince 185 ya da 2801492 no’ lu telefonlara, kanal arıza birimine de 280 13 75 no’ lu telefondan ulaşabilecekler.” dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ