Belediye yolda rekor kırdı

Belediye yolda rekor kırdı

2016 YILINDA 639 SATHİ KAPLAMA, 140 BİN METREKARE KİLİT PARKE 282 KİLOMETRE KAPLAMA YAPILDI

2016 YILINDA 639 KİLOMETRE SATHİ KAPLAMA, 140 BİN METREKARE KİLİT PARKE 282 KİLOMETRE KAPLAMA YAPILDI

Belediye yolda rekor kırdı

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, 2016´da 539 kilometre sathi kaplama, 140 bin metrekare kilit parke ve bordür, 282 kilometre BSK asfalt kaplama yapıldığını söyledi. Bakır bu zamana kadar bu kapasitede bir yol, kaldırım ve parke çalışması yapılmadığını da belirtti.

ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞIN SORUNLARI

Halk günü etkinliği Belediye Meclis Toplantı Salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi. 137´ncisi düzenlenen Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunları çözüme kavuşuyor. Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

VAKANDAŞLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, vatandaşların taleplerini dinleyerek çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.  Etkinliğe katılan vatandaşlarımız ilgi ve alakalardan dolayı teşekkür etti.  Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Halk günü etkinliği aracılığıyla vatandaşları da bilgilendirdi.

YAPILAN YOL KALDIRIM ÇALIŞMALAR

2016 Yılı yol yapım çalışmalarından bahseden Bakır, geçtiğimiz sezonda 539 km sathi kaplama, 140 bin metrekare kilit parke ve bordür, 282 km BSK asfalt kaplama çalışması yapıldığını ifade etti. Bakır, bu sezonun başlamasıyla çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.  Bakır, 2017 yılında yapılacak olan çalışma programının hazırlandığını sezonun açılmasıyla birlikte bu çalışmaların hızla devam edeceğini belirtti. Gelen istek ve şikâyetler doğrultusunda bir program hazırlandığını söyleyen Bakır, halk günü etkinliğine katılan vatandaşlarımıza teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü