Belediye yaz sezonunu kapatmaya hazırlanıyor

Belediye yaz sezonunu kapatmaya hazırlanıyor

TÜM MAHALLELERDE, CADDE VE SOKAKLARDA HUMMALI BİR ÇALIŞMA SERGİLENİYOR

TÜM MAHALLELERDE, CADDE VE SOKAKLARDA HUMMALI BİR ÇALIŞMA SERGİLENİYOR

Belediye yaz sezonunu kapatmaya hazırlanıyor

Kırıkkale Belediyesi yaz sezonu çalışmalarının sonuna geldi. Kış sezonuna hazırlanan Belediye birimleri yaz sezonu çalışmalarını bitirmek için yoğun bir tempo sergiliyor. Hemen hemen her mahallede, tüm cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma gözleniyor.

BELEDİYE TÜM MAHALLELERDE, HER CADDE VE SOKAKTA

Kırıkkale Belediyesi yaz sezonu çalışmalarını tamamlayıp kış sezonu çalışmalarına başlamak için kentin hemen her mahallesinde yoğun bir çalışma içerisinde. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran belediye. Bir yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarını sürdürürken, Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yol temizleme çalışmalarının yanı sıra cadde ve sokaklarda yaz sezonunda halkın büyük beğenisini kazanan saksı çiçeği uygulamasını da sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü kendi imkânlarıyla yetiştirdiği kışa dayanıklı çeciklerle yine cadde ve sokakları çiçeklerle donatmaya hazırlanıyor. Şu ana kadar birçok cadde ve sokakta bu çalışmalar tamamlandı. Kısacası Belediye şehrin her mahallesi, caddesi ve sokağında mutlaka değişik bir çalışma sergiliyor.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Çalışmalarını bir program dâhilinde sürdüren Kırıkkale Belediyesi 2016 yaz dönemi çalışmalarına tempo kesmeden devam ediyor. Vatandaşlara daha iyi yaşanılabilir bir il prensibiyle hareket eden Kırıkkale Belediyesi havaların sıcak gitmesini fırsat bilerek asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Sanayi Mahallesinde İmamoğlu Caddesi sathi kaplama çalışmasını tamamlamasının ardından,  Yenimahalle 303 ve 306 sokaklar asfalt çalışması yaptı. Yapılan çalışmalarla birlikte bölgeler yaz mevsiminde tozdan, kış mevsiminde de çamurdan kurtulmuş oldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Osmangazi Mahallesinde park düzenleme çalışması yürütürken, temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerde ana caddelerde yol yıkama çalışması yapıyor.

BOZULAN YOL VE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Belediyeye bağlı tüm birimler yaz dönemi programının hedefine ulaşması için çalışmalarını sürdürürken, bir süre önce başlatılan Bahçelievler Mahallesi Yeşilöz caddesi demir yolu yaya üst geçit çalışması son aşmaya gelmiş durumda. Geçidin demir aksamı yerleştirilirken, diğer bölümlerin montesi için çalışmalar devam ediyor. Diğer taraftan Bahçelievler Mahallesi Yeşilöz Caddesinde bulunan Çoruhözü deresinin çevresini ıslah çalışmalarını sürdüren ekipler, bisiklet yolu çalışmalarını son aşamaya getirdi. Cadde boyunca ağaçlandırma çalışmaları tamamlanırken, çimlerin iyice belirgin hale gelmesiyle birlikte bölgenin adeta çehresi değişti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü