Belediye temizlikte başarılı

Belediye temizlikte başarılı

BODRUMLAR BOŞALTILDI YOLLAR ONARILDI

Belediye temizlikte başarılı

Kırıkkale Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü özellikle şu günlerde cadde ve sokaklara bırakılan çöpler günlük alınıyor. Bu arada birkaç gündür etkili olan yağış nedeniyle tam bir teyakkuz halinde olan belediye anında müdahaleyle ciddi bir sıkıntı olmasını önledi.

ÇÖPLER GÜNLÜK TOPLANIYOR

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü özellikle şu günlerde yaptığı çalışmayla göz dolduruyor. Ramazan dolayısıyla çalışma temposunu arttıran Belediye Temizlik işleri müdürlüğü vatandaşların cadde ve sokaklara bıraktıkları çöpleri günlük alıyor. Daha önce haftanın belle günlerinde çöp toplama işlemi yapan temizlik işleri müdürlüğü Ramazan dolayısıyla yaptığı bu özverili çalışmayla vatandaşlardan takdir topluyor.

YAĞIŞLARDAN FAZLACA ETKİLENMEDİ

Bu arada Kırıkkale Belediyesi birkaç günden bu yana etkili olan sağanak yağış nedeniyle oluşan selle mücadelede başarılı oluyor. Kötü hava koşulları nedeniyle sürekli teyakkuzda olan Kırıkkale Belediyesinin ilgili birimleri yağışla birlikte hemen harekete geçerek oluşabilecek olumsuzluklara anında müdahale ediyor. Son olarak önceki gün sabah saatlerinden itibaren etkili olan ve birçok çevre ilçede hasara yol açan sağanak yağış ve oluşan sel merkezde belediye ekiplerinin özverili çalışması sonucu ciddi bir hasarın oluşmasını engelledi.

BODRUMLAR BOŞALTILDI YOLLAR ONARILDI

Önceki gün sabah saatlerinde adeta bardaktan boşalırcasına yağan yağmur ve arkasından oluşan dolu nedeniyle merkez ve çevre mahallelerde özellikle alçak kesimlerde evlerin bodrum katlarını sel bastı. Merkezde Kızılkanat oto parkı ile bazı işyerlerinin bodrumuna dolan sular belediye ekipleri tarafından anında boşaltıldı. Yağış anından itibaren tüm cadde ve sokaklara adeta taarruz eden belediye ekipleri öncelikle su birikintilerini süpürerek vatandaşların rahat ulaşımını sağladı. Ayrıca çevre mahallelerden gelen şikâyetleri de anında değerlendiren ekipler olası olumsuzlukların önüne geçmeyi başardı. Küçük çaplı sel baskınlarının dışında merkezde ve çevre mahallelerde ciddi bir olumsuzluğun olmadığı bildirildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ