Belediye şehri elden geçiriyor

Belediye şehri elden geçiriyor

KIRIKKALE BELEDİYESİNDEN ÜST YAPI HİZMETLERİ

Belediye şehri elden geçiriyor

Kırıkkale Belediyesi yaz sezonla birlikte başlattığı hizmet seferberliği ile şehri adeta şantiyeye çevirdi. Hemen hemen her caddede, sokakta ve mahallede değişik çalışma yapan belediye kelimenin tam anlamıyla baş döndürüyor.

MERKEZDE KALDIRIM YAPIYOR

Kırıkkale Belediyesi yeni sezona hızlı başladı. Merkezde Nur Camii ve çevresinin yanı sıra nur geçit ve buralara bağlı caddelerde önemli çalışmalar yaparak vatandaşların rahat ulaşımını sağlayan belediye ayrıca çevre mahallelerde de ciddi hizmetlere imza attı. Kenar semtler diyebileceğimiz semtlerde bu zamana kadar açılmamış yollar açılırken mahallelerde semt parkı ve benzeri sosyal içerikli hizmetleri de ihmal etmeyen belediye vatandaşların takdirini kazanıyor. Merkezde ise özellikle ara sokaklarda hummalı bir çalışma yapan belediye tüm ara sokaklardaki eski kaldırım taşlarını değiştirerek yeniliyor.

PARK BAHÇELERE ÖNEM VERİYOR

Kırıkkale Belediyesi ayrıca yaz sezonu dolayısıyla park ve bahçelere de büyük önem veriyor. Şehrin güzel görünümünü sağlamak ve temiz bir ortam için parklarda yenileme çalışması yapan belediye ayrıca bulvar ve bazı kavşaklardaki çiçekleri sık sık yeniliyor. Bu arada kenar semtlerde bu zamana kadar göz ardı edilmiş yollarda ise kumlama ve asfaltlama işlemi yapıyor. Temizlik konusunda ise özellikle bugünlerde son derece titiz davranan belediye temizlik işleri müdürlüğü cadde ve sokaklarda günlük temizlik yapıyor Kısacası Belediye özellikle şu yaz günlerinde baş döndüren bir çalışma sergiliyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü