Belediye, Ramazan denetimlerini sıklaştırdı

Belediye, Ramazan denetimlerini sıklaştırdı

KONTROLLER RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Belediye, Ramazan denetimlerini sıklaştırdı

Belediye Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların Ramazan ayında sağlıklı gıda tüketimini sağlamak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı.

KONTROL ETTİLER

Ramazan ayı öncesinde halk sağlığının gözetildiği denetimlerini sıklaştıran Belediye Zabıta ekipleri,  şehir merkezindeki işyerlerini mercek altına aldı. Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen planlı işyeri denetiminde ekipler; iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları, fiyat etiketleri, çalışanların hijyen belgeleri, işyerlerinin genel temizliği, terazilerin ölçü ve ayar kontrolleri ve ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ettiler.

RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Halk sağlığını ön planda tutan denetimlerle vatandaşların ramazana daha huzurlu girmelerini sağlamak olduğu ve işyeri denetimlerinde olumsuz bir konu ile karşılaşmayan ekipler denetimlerini Ramazan boyunca gıda üretimi yapan tüm iş kollarını kapsayacak şekilde devam edileceği ifade edildi. Bu kurallara uymayan iş yerlerine cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

153´E İHBAR EDİN

Zabıta Müdürlüğü bu konuda bir açıklamada ?Zabıta ekiplerimiz devamlı suretle denetim yaparak halkın huzur ve güvenliğini sağlamakta olup, Ekiplerimizin denetimleriyle vatandaşlarımız sofralarında sağlıklı gıda tüketiyorlar. Ekiplerimizin denetimi ile Ramazan öncesinde olduğu gibi Ramazan ayı içerisinde de yoğun olarak devam edecektir. Ayrıca vatandaşlarımız şikâyetleri olduğu zaman Alo 153 zabıtayı aradıkları takdirde sorunlarını çözecektir? denildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü