?Belediye Meclisinin? mutlu günü

?Belediye Meclisinin? mutlu günü

PROTOKOL, NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

?Belediye Meclisinin? mutlu günü

Kırıkkale Belediye Meclisinin Ak Partili üyeleri İsa Güventürk´ün kızıyla Ziya Akyön´ün oğlu, Kırıkkale Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi.

HER İKİ BABA DA MECLİS ÜYESİ

Kırıkkale´nin tanınmış işadamlarından, Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi İsa-Asuman Güventürk çiftinin biricik kızları Gamze ile yine Kırıkkale´nin tanınmış işadamlarından ve Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Ziya-Gülsen Akyön çiftinin biricik oğulları Semih, Cumartesi günü Kırıkkale Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleştirilen törenle hayatlarını birleştirdiler.

PROTOKOL, NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

Kırıkkale protokolü Gamze-Semih çiftini bu mutlu günlerinde nikâh şahidi olarak yalnız bırakmazken, Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Milletvekilleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları, siyasetçiler ve kurum müdürlerinin yanı sıra çok sayıda davetli, katılımcılar arasında yerlerin aldılar. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı çiftin nikâhını kıyarken genç çiftin ve ailelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Pusula Gazetesi olarak bizler de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım