Belediye Meclisinden Sevindiren Kararlar

Belediye Meclisinden Sevindiren Kararlar

ABONELİK BEDELİNDE İNDİRİM... PARK´A EN GÜZEL İSİM...

Belediye Meclisinden Sevindiren Kararlar

Su Abonelik açılış ücretinde  %50´ye varan indirim yapıldı. Belediye meclisi tarafından alınan karara göre su kullanım ücreti kademeli olarak belirlendi. Ayrıca yeni yapılan parkın isminin Şehitler Parkı olması kararlaştırıldı.

MECLİS ÜYELERİNE İZAH EDİLDİ

Dünkü Belediye meclis toplantısında abonelik ücretlerinin belirlenmesi hususu görüşüldü. Belediye Meclis üyelerine detaylı bir şekilde anlatılan madde oy birliği ile kabul edildi. Yeni abonelik ücretleri bu madde ile belirlenmiş oldu. Buna göre 0-50 metrekare Mesken 500 TL İşyeri 750 TL, 51-100 metrekare Mesken 750 TL İşyeri 1.000 TL, 101-150 metrekare Mesken 1.000 TL işyeri 1.500 TL, 151 metrekare ve üzeri Mesken 1.250 TL İşyeri 3.000 TL olarak belirlenmiş oldu.  Su Abonelik açılış ücretlerinde yaklaşık olarak %50´ye varan indirim oldu.

PARKIN İSMİ ŞEHİTLER PARKI OLDU

Ayrıca dünkü Belediye Meclisi toplantısında Atatürk Bulvarında yapımı tamamlanan Japon Temalı parkın ismi konusunda da görüşme yapıldı. Parkın isminin ?Şehitler Parkı? olarak önerilmesi meclis üyelerinin oyu ile kabul edildi. Parkın ismi Şehitler Parkı olarak belirlenmiş oldu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü