Belediye, kendi ürettiği çiçeklerle şehri donattı

Belediye, kendi ürettiği çiçeklerle şehri donattı

ORTALAMA 350 BİN ÇEŞİT ÜRETİLDİ

Belediye kendi ürettiği çiçeklerle şehri donattı

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tamamen kendi imkânları ve öz kaynağı ile yetiştirdiği çiçeklerle kenti adeta çiçek bahçesine çevirdi. Önceki döneme göre 10 kat daha düşük maliyetli çiçeklerle Kırıkkale adeta çiçek bahçesi oldu.

PİYASAYA GÖRE CÜZİ BİR MALİYET

Kırıkkale Belediyesi piyasaya göre cüzi bir maliyetle ürettiği çiçeklerle cadde ve sokakları, meydan ve parklarla vatandaşların yoğun olduğu bölgeleri çiçeklerle donattı. Geçmiş yıllara göre 10 kat daha düşük maliyetli olması belediye bütçesine önemli bir katkı sağladığı bildirildi.

ORTALAMA 350 BİN ÇEŞİT ÜRETİLDİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğünün sezonun açılması ile birlikte çiçek konusunda çok önemli adımlar attığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Atıl vaziyette bulunan seranın tam kapasite çalışması sağlanarak gerçekleştirilen çiçek üretimi yaza sıkı bir şekilde girdi. Kırıkkale´nin merkezi konumunu tamamıyla rengârenk hale getiren çiçekler, vatandaşlarımızın takdirini topluyor. Bugüne kadar 350 bin çiçek üretimi gerçekleştiren seramızda, sarkıcı petunyanın her renginden, kadife, normal petunya, horozibiği, begonya, ateş çiçeği gazanya ve karanfil gibi çiçeklerin üretimi devam ediyor.



ORHAN KARALI
27.05.2016 23:35:44
Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tamamen kendi imkânları ve öz kaynağı ile yetiştirdiği çiçeklerle kenti adeta çiçek bahçesine çevirdi. Önceki döneme göre 10 kat daha düşük maliyetli çiçeklerle Kırıkkale adeta çiçek bahçesi oldu. diyordaaa iş kurumunun verdiği destekten hiç söz etmiyor

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü