Belediye kendi asfaltını kendi imkânlarıyla üretecek

Belediye kendi asfaltını kendi imkânlarıyla üretecek

TESİS BİR SÜREDİR REVİZYONDAYDI

Belediye kendi asfaltını kendi imkânlarıyla üretecek

Kırıkkale Belediyesi şehir yollarında kullanacağı asfaltı kendi imkânlarıyla üretecek. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bir süre önce bakıma alınan tesiste incelemelerde bulundu. Ana kontrol masasından tesisin yeniden devriye sokulmasını takip etti.

BİR SÜREDİR REVİZYONDAYDI

Bir süredir revizyonda bulunan Kırıkkale Belediyesine ait asfalt şantiyesi yeniden üretime başladı. Kırıkkale´deki yol yapım işlerinde kullanılan asfalt ve stabilize malzeme üreten tesisin yeniden devreye girmesiyle belediye kendi malzemesini kendi üretecek. Baharla birlikte şehirdeki yolların tamir bakımı bu şantiyede üretilen malzeme ile yapılacak. Bu sayede belediye ciddi rakamlara mal olan işi daha düşük maliyetle yapmış olacak.   

BAŞKAN İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı revizyonu biten tesiste incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç ve diğer görevlilerle tesisi gezen Saygılı tesisin kumanda merkezinden tesisi devreye soktu. Saygılı  ?Revizyonu yapılmış olan asfalt şantiyemizi yeniden hizmete açtık. İnşallah bu yaz sezonunda şehrimizin sorunlu cadde ve sokaklarını tek tek elden geçirerek, Kırıkkale´mize yakışır hale getireceğiz? dedi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu