Belediye, kadınları unutmadı

Belediye, kadınları unutmadı

EMEK VE DAYANIŞMA MÜCADELESİ

Belediye, kadınları unutmadı

Kırıkkale Belediyesi, ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ nedeniyle belediyede çalışan bayan personelleri unutmadı. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, ?Hayatın ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren kadınlarımız insanlığın kalbidir? dedi.

ÇİÇEK SÜRPRİZİ

Vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalara da imza atan Kırıkkale Belediyesi, ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ nedeniyle toplum gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Sağlıkta Genç Yaklaşımlar derneği üyeleri olan üniversiteli gençlerle birlikte personellere çiçek takdim etti.

EMEK VE DAYANIŞMA MÜCADELESİ

Personelden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, bayanların her zaman yanlarında olduğu mesajını bu etkinlikle bir kez daha yinelemiş oldu. Bakır, "Hayatın ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren kadınlarımız insanlığın kalbidir. Sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadırlar. ? dedi. Belediyede çalışan kadın personeller, Mutlu Erol Bakır´a teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ