Belediye hizmetlerinden STK´lar ve vatandaşlar memnun

Belediye hizmetlerinden STK´lar ve vatandaşlar memnun

ARALIK AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ DE KATILDI

ARALIK AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ DE KATILDI

Belediye hizmetlerinden STK´lar ve vatandaşlar memnun

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Aralık ayı olağan Meclis toplantısına katıldı. Üniversite öğrencilerinin de katıldığı toplantıda Kırıkkale´deki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yapılan görüşmelerde belediye çalışmalarından STK´ların dolayısıyla vatandaşların memnun oldukları ifade edildi.

İLGİLİ BAŞKAN YARDIMCILARI VE MÜDÜRLER

Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra Belediye meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri katıldı. Arılık Ayı meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda ilk olarak bir önceki toplantıya ait karar özeti okunup oylanması ile başladı. Gündem maddeleri arasında yer alan AR-GE komisyonu raporu görüşüldü. Ar-Ge komisyonundan gelen raporu doğrultusunda Kırıkkale´de bulunan sivil toplum örgütleri ziyaret edildiği belirtildi.

STK´LAR ZİYARET EDİLDİ, GÖRÜŞ ALINDI

Sivil Toplum Kuruluşlarına Belediye çalışmaları hakkında bilgi verildiği ve sivil toplum kuruluşları belediye çalışmalarından memnun oldukları ve yapılan çalışmalar için teşekkür etikleri ifade edildi. Komisyonlardan gelecek imar ve tadilat görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ DE KATILDI

Belediye Meclis Toplantısına Belediye meclis üyeleri, Başkan Yardımcılarımız ve ilgili birim müdürlerinin yanı sıra Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri katıldı. Öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya belediye ve meclis çalışmaları hakkında sorular sondular. Belediye Başkanı Saygılı, meclis toplantısına katılan öğrencilerin soruların cevapladı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü