Belediye Halk Günü Halkın ?Günü´ oldu

Belediye Halk Günü Halkın ?Günü´ oldu

İSTİKRARLI BİÇİMDE SÜRÜYOR

Belediye Halk Günü Halkın ?Günü´ oldu

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın ilk icraatı olarak belediye tarihine yazılacak olan Halk Günü etkinliği aralıksız sürüyor. Vatandaşlar kendilerine ayrılan zamanı an iyi değerlendirmek için ilk günkü gibi Halk Gününe yoğun ilgi gösteriyorlar.

İSTİKRARLI BİÇİMDE SÜRÜYOR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından başlatılan Halk Günü etkinliğinin bu hafta da devam etti. Dünkü toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. Belediye Meclis Toplantı Salonunda toplanan vatandaşlar öncelikle sorunlarını anlatarak Belediye´den yardım istediler. Başkan Bakır is istek ve talepleri ilgili birim müdürlerine iletmek üzere not aldırdı. 

BAŞKAN YARDIMCILARI DA KATILDI

Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Bazı mahalle muhtarları da toplantıya katılarak hem mahallelilerin sorunlarını aktardılar hem de Belediye tarafından bölgelerine yapılan hizmetler hakkında önerilerini sundular. Toplantıya katılan bir kısım vatandaşlarda geçen haftalar da gündeme getirdikleri sorunların çözümünden dolayı teşekkür ettiler. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, halk günü etkinliğine katılan vatandaşlara katılılarından dolayı teşekkür ederek istek ve taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşacağını belirtti. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır istek ve taleplerin değerlendirilerek vatandaşlara tekrar irtibat kurulduğunu da söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü