Belediye gece mesaisi yaptı

Belediye gece mesaisi yaptı

24 SAAT KARLA MÜCADELE

Belediye gece mesaisi yaptı

Kırıkkale Belediyesi yoğun kar yağışı nedeniyle yaşam şartlarını kolaylaştırmak için gece karla mücadele kapsamında çalışma yaptı. Öncelikle ana caddeler başta olmak üzere ara sokaklar temizlendi.

ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ

Konuyla ilgili olarak Belediyeden yapılan açıklamada önceki gün başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle belediye ekiplerinin gece boyunca yol açma ve tuzlama çalışması yaptığı bildirildi.

BAŞKAN BİZZAT İLGİLENDİ

Açıklamada Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın talimatıyla kar ile mücadele ekiplerinin gece mesaisi yaptığı kaydedildi. Okul önleri, ana cadde ve ara sokaklarda yoğun bir çalışma yapıldı. Belediyemiz Su arıza, Kanal Arıza, Yapı Şube gibi ekiplerde bu çalışmaya dâhil edildi. Tüm ekiplerin seferber olduğu bu çalışma sabah saatlerine kadar devam etti.

HER TÜRLÜ ÖNLEM ALINDI

Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, ?Şehrimizde hayatın olumsuz etkilenmemesi için Belediyemiz ekipleri gece saatlerinden beri çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Gerekli tedbirlerin alınmasını sağladık. Beyaz bir örtüye bürünen ilimiz de çalışmalarımız gerekli titizlikle yürütülüyor´ dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü