Belediye, bu ucube duruma ne diyor?

Belediye, bu ucube duruma ne diyor?

İNŞAAT NORMAL DEVAM EDERKEN SAHİP ÇIKANLAR ŞİMDİ TOPU BİRBİRİNE ATIYOR

İNŞAAT NORMAL DEVAM EDERKEN SAHİP ÇIKANLAR ŞİMDİ TOPU BİRBİRİNE ATIYOR

Belediye, bu ucube duruma ne diyor?

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, terminal bölgesinde yapımı süren köprülü kavşağın yüklenici firmasının FETO´cü çıkmasının ardından açıklamada bulundu. Belediye Başkanı Saygılı´nın ilk dönemlerde kavşak benim projem dediğini, daha sonra bu sözünden geri döndüğünü belirten Kızık, bu konuda kamuoyunun bilgilendirilmesini istedi.

KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR  

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, köprülü kavşağın vatandaşlar için eziyet olduğunu ve hala bitirilemeyen kavşakla ilgili akıllarda soru işaretlerinin oluştuğunu söyledi. Kamuoyunun bu konuda bilgilendirilmesi gerektiğini belirten Kızık, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın köprülü kavşağa ilk sahip çıktığını ve kendi projesi olarak kamuoyuna lanse ettirdiğini, daha sonra ise topu Karayollarına attığını belirterek, yüklenici firmaya sahip çıkanların hesap vermeleri gerektiğini bildirdi.

BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Kızık açıklamasının devamında, ?Kırıkkale merkez ilimizden toplam 44 vilayetin geçiş noktası olan Kırıkkale´mize bir kavşak yapılıyor. Yapılan kavşağa ilk önce Belediye başkanı ben yapıyorum diye sahip çıktı ve proje benim dedi. Zaman geçtikçe kavşağın yanlış ve yetersiz olduğu anlaşılınca karayolları yapıyor dediler şu anda nasıl halk valilik binamıza tepki gösteriyorsa ucube kavşağa da tepkiler çoğaldı.  Kavşaktan geçmek bir zulüm oldu. Sorumlu kim, cevabını arıyoruz. Ayrıca ucube kavşak inşaatını yapan firma mı yoksa taşeron firmamı bilmiyoruz. Fetöcü çıkmışlar kayyum atanmış.  Belediyeden ve yetkililerden yanıt bekliyoruz? dedi.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü