Beldelerdeki hizmetler aksamayacak

Beldelerdeki hizmetler aksamayacak

Vali Ali Kolat, kentte kapanacak olan 12 beldenin endişesinin olmaması gerektiğini belirterek, hizmetlerin aksamayacağını söyledi. Hizmetlerin üstüne koyarak devam edeceklerini belirten Kolat, beldeleri geliştirmek için çalışacaklarını bildirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK ANLAYIŞI

Vali Ali Kolat, 30 Mart’ta kapanacak olan 12 belde Belediye Başkanı ve İl Genel Meclis Üyeleriyle bir araya geldi. Başkanlara ve İl Genel Meclis Üyelerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Vali Kolat, birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale’yi iyi noktaya getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Kırıkkale’de yapılan hizmetleri kutsal bir görev saydıklarını belirten Kolat, halka hizmetin hakka hizmet anlayışıyla çalıştıklarını ve bunu ilke edindiklerini bildirdi.

 

ÇALIŞMALAR OLUMLU YÖNDE İLERLEDİ

Kentte çalışmaların olumlu yönde ilerlediğini belirten Kolat, şöyle konuştu, “Kırıkkale’de yapılan hizmetleri kutsal sayıyoruz. İlçelerimize, beldelerimize ve köylerimize hizmet götürmeyi kutsal bir görev sayıyoruz. Baktığımız zaman Kırıkkale’de Özel İdare ve diğer çalışmalar olumlu yönde ilerliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sürdüreceğiz. Beldelerin endişesi olmasın, hizmetler aksamayacak ve hizmetlerin üstüne koyarak devam edeceğiz. Yine Valiliğimizin kapısı sizlere sonuna kadar açık, sizlerin tecrübe ve bilgilerinizden yararlanacağız” dedi.

 

BİR ÇOK PROJE VE ÇALIŞMA VAR

Köylerde devlet tarafından başlatılan birçok proje ve çalışmaların tamamlandığını ve halen devam eden çalışmaların da olduğunu bildiren Kolat, köylerde önemli bir sorunun olmadığını belirtti.Vali Kolat, daha sonra Hamzalı, Hisarköy, Irmak, Kılıçlar, Karaahmetli, Koçubaba, Kulaksız, Büyükavşar, Güzelyurt, Büyükyağlı, Konur ve Köprüköy Belediye Başkanlarına teşekkür belgesi verdi. İl Genel Meclis Üyelerine de teşekkür belgelerini veren Kolat, Valilik kapısının her zaman açık olduğunu ve devlet tecrübesiyle yetişen bu insanların kutsal bir görev üstlendiğini kaydetti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ