Bekçi dehşeti

Bekçi dehşeti

Kırıkkale’de Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki bir genç bekçiler tarafından dakikalarca darp edildiğini iddia etti.

Kolu kırılana kadar dövüldüğünü öne süren İlker I.Hastaneden darp raporu aldığını ve Bekçiler hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu söyledi

 

ÜZÜCÜ OLAY ŞEHRİN MERKEZİNDE YAŞANDI

Olay Kırıkkale’nin Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; iki arkadaşı ile birlikte gece saat 00.30 sularında Hüseyin Kahya Parkı yanındaki kaldırımda oturan İlker I. ve arkadaşını oradan geçen bekçiler çağırarak yanlarına gelmesini istedi. Bu arada bekçilerin niçin çağırdığını anlayamayan İlker ve arkadaşı korkarak kaçmayabaşladı. Uzun süren kovalamaca sırasında İlker I. ayağının kayması sonucu yere düştü.

 

DAKİKALARCA DARP ETTİLER İDDİASI

Yere düşmesi sonucunda olay yerine gelen bekçilerin kendisini darp etmeye başladığını ellerindeki jopla rastgele kendisine vurduklarını öne süren İlker I, suçunun ne olduğunu vurmamaları için bekçilere yalvardığını hatta kendisini karakola götürmelerini dahi istediğini bu arada olay yerine gelen diğer arkadaşının da aynı şekilde bekçiler tarafından dövüldüğünü söyledi. Vücudunun çeşitli yerlerinden darbe aldığı için tanıdık bir taksiciyle hastaneye giderek burada gerekli tedavisi yapıldığını ve kolunun alçıya alındığını anlatan İlker, darp raporu alarak, Cumhuriyet Başsavcılığına şikâyette bulunduğunu söyledi.

 

OLAYI AYRINTILARIYLA ANLATTI

Olayı gazetemize anlatan İlker I, “Biz iki arkadaşım ile birlikte Emekliler Parkı’nda oturuyorduk. Aşağı taraftan bekçi ‘buraya gelin’ diye bize bağırdı. Arkadaşım “gece gece polemiğe girmeyelim” diyerek kaçtı, arkasından bende koşmaya başladım. Koşma sırasında Zafer Caddesi’nde ayağım kaydı yere düştüm. Yere düştükten sonra bekçiler yanıma geldi. Elinde Jop olan bekçi koluma ve dizlerime vurmaya başladı. Benim o esnada telefonum kırıldı. Bende bekçilere beni Emniyete götürün ama vurmayın cezam neyse kesin diye ikaz ettim ama dinlemediler. Zevk alır gibi bana daha fazla vurdular. Daha sonra kaçan arkadaşlarım geldi. Vurmayın demek için telefonunu çıkarttığı esnada eline vurdular telefon yere düşerek kırıldı. Sonra bizim zorla fotoğrafımızı çektiler. Bende elimle yüzümü kapatırken elime de vurdular. Biraz direndikten sonra zorla fotoğrafımı çektiler ve bıraktılar. Bakkaldan su aldıktan sonra evimin bulunduğu binaya girdim. Beni darp eden bekçiler tekrar gelerek senin burada ne işin var diye tekrar beni dışarı çıkarttılar. Babamı aradıktan sonra beni bıraktılar. Olay yerine gelen Taksi ile hastaneye gidip darp raporu aldım. Çocuk Şube’ye giderek gerekli işlemler yapıldı. Bende darp raporu alarak suç duyurusunda bulundum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ