Bedelli, işsizlere iş olacak

Bedelli, işsizlere iş olacak

Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, vatandaşların sorunuyla tek tek ilgilendiklerini söyledi. Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında geldiği Kırıkkale'de partisinin il başkanlığında gazetecilerin sorularını y

ÖNEMLİ KARAR

Bedellide insanların para vererek askerlik yapmasının ön plana çıktığını açıklayan Köksal,  “Bedellinin diğer bir yönü var. Personel yapılanması bağlamında da uzmanlaşmış yapıya dönüşmesi konusunda önemli kararlar alındı. Bu talep üzerine, sözleşmeli er ve erbaş alımlarıyla ilgili ciddi kolaylaştırmalar getiriyoruz. Bu alımları 20 yaşına kadar indireceğiz, lise ve yüksekokul mezunları bundan yararlanacak. Hem askerlik yapacak hem de maaş alacak. Bu da işsizlere iş olacak. İlkokul mezunları askerlik bittikten sonra isterlerse göreve devam edecekler” dedi.

PERŞEMBE MİLAT OLACAK

Kırıkkale için Perşembe günün bir milat olacağını açıklayan Köksal, “. İlk defa Kırıkkale’de kurulacak Silah İhtisas OSB, temel atma töreni düzenlenecek. Her geldiğimde bunu söylüyordum. Sonunda Silah OSB’nin temeli atılmış olacak. Temel atma töreni bürokrasi yüzünden uzayabilirdi. Fakat çalışmalarımız sayesinde temel atma töreni daha erkene alındı. Biz hizmet için buradayız. Problemleri çözmek için buradayız” diye konuştu. 

SUNİ TARTILMA

Yüzde 10 seçim barajının kaldırılmasının suni bir tartışma oluğunu ifade eden Köksal, “Halkımız yüzde 10’luk barajı hiç konuşmuyor. Halkımız tartışıyorsa o gündem değildir. Halkımız konuşmadığına göre, bunu yapmak isteyenler çıkarı olan insanlar. Bundan rant elde etmek istiyorlar. Biz bunu kabul etmiyoruz. Bizim hedefimiz 2023 ve 2071 hedefidir” şeklinde konuştu.



orhan
6.12.2014 07:26:27
Hem askerlik yapacak hem de maaş alacak. Bu da işsizlere iş olacak. İlkokul mezunları askerlik bittikten sonra isterlerse göreve devam edecekler” dedi.ölürlerse iş kazası desesene olan yine garibana olacak

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ