Bedelli askerlik, vekil çocuklarına yarayacak

Bedelli askerlik, vekil çocuklarına yarayacak

HAS Parti Merkez İlçe Başkanı Soner Gençer gündeme dair konularla alakalı basın açıklaması yaptı. Bedelli askerlik olayının kendi içlerinde bakan ve milletvekili çocuklarının askerliklerini daha kısa ve kolay yapmalarını sağlamak amacıyla çıkarıldığını

SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİK
?Öncelikle ülkenin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimize cenabı Allahtan rahmet diliyorum. Bilindiği gibi önce PKK saldırıları ardından Van depremiyle ülkemiz çok sıkıntılı günler geçirmiştir. Ülke gündemi ise hemen hemen her gün değişmektedir. Özellikle son günlerdeki askerlikle alakalı çıkarılmaya çalışılan bazı değişiklikler vatandaşlarımız arasında bilgi kirliliğini oluşturmaya başlamıştı. Değerli arkadaşlar bana göre mevcut iktidar bu bedelli askerlik olayını kendi içlerinde bakan ve milletvekili çocuklarının askerliklerini daha kısa ve kolay yapmalarını sağlamak amacıyla çıkarıldığını ve ekonomide ciddi sıkıntıların ülkemiz ide sardığını gördüğü için böyle bir yola başvurmuştur?
KIRIKKALE DEPREME HAZIR MI?
?Maalesef bu iktidarla birlikte, zenginimiz babam sağ olsun, fakirimiz ise vatan sağ olsun, deme alışkanlığına sahip olmuştur. Bize göre ülke iyi yönetilmemekte iktidar Barzani gibi hainlerden medet ummaktadır. Her defasında Apo ile görüşmeyi kendisine alışkanlık haline getiren iktidar maalesef terörle mücadele konusunda da çuvallamış ve hainlerden medet ummaya başlamıştır. Her konuda geri kalan iktidar Van depremin dede bir kez daha başarısız olmuştur. Deprem sonrası hasarlı binalarda oturulmaması gerektiğini söylemeyen yetkililer ölen insanların vebalini üstlenmiş durumdadırlar. Değerli arkadaşlar ben buradan basın aracılığıyla da kırık kalenin gerek Valisine, gerekse Belediye başkanına soruyorum? Eğer Van?daki gibi bir depremde burada olursa Kırıkkale buna hazır mı? Bugün Kırıkkale?nin elindeki imkânlar yeterlimi herhangi bir deprem olasılığında yeterli araç gereç var mı? Ben buradan kendilerine lütfen halkımızı bu konuda bilgilendirmeye davet ediyorum? ifadelerinde bulundu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız