Bedeli millet ödüyor, kendileri sefa sürüyor

Bedeli millet ödüyor, kendileri sefa sürüyor

SAADET EMEKLİLERE DE SAHİP ÇIKACAK

Bedeli millet ödüyor, kendileri sefa sürüyor

Saadet Partili adaylar Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Şube Başkanı Basri Keskin'i ziyaret ettiler. Aday Faruk Vurgun emeklilerle ilgili olarak çalışmalarını anlattığı Keskin'e, Merhum Erbakan dönemini hatırlatarak, Şuan ki hükümet bedeli millete ödetiyor, kendileri ise sefa sürüyor” dedi.

ÇÖZÜM ARAYAN BİR MECLİS OLUŞTURACAĞIZ

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve partililerin katıldığı ziyarette siyasi partilerin emeklilere yönelik vaatleri konuşuldu. Milletvekili Adayı Vurgun, hükümetleri döneminde emeklilerin yanında olduklarının altını çizerek, İnşallah partimiz ve Büyük Birlik Partisi ittifakı meclise girecek. Biz çözüm arayan bir meclisi oluşturmak adına çaba sarf edeceğiz. Merhum liderimiz Erbakan'ın döneminde emeklilerimizin nefes alması sağlanmıştı” dedi.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI BİN 500 LİRA OLACAK

Meclise girdikleri takdirde ilk iş olarak emeklilerin maaşları ve sorunları konusunda bir çalışma yapacaklarını ifade eden Vurgun, Emeklilerimizin yoksulluk sınırı altında maaş almaları, onlara yapılan en büyük vefasızlıktır. Biz bu konuda en az emekli maaşının 1500 TL olması gerektiğini düşünüyoruz. Yine iktidar olmamız halinde emeklilerimize 2 maaş ikramiye çalışmamız var. Bu ülkeye yıllarca hizmet eden emeklilerimizin daha iyi şartlarda yaşam sürmeleri için çaba sarf edeceğiz” dedi.

GÖÇÜ ENGELLEMELİYİZ

Kırıkkale'nin emekli şehri olarak nitelendirildiğini hatırlatan Vurgun, Önceden göç alan bir şehir iken şuan sürekli göç veren bir şehir haline geldik. Kırıkkale'nin temel taşı MKE'nin durumu da ortada. 15-20 bin işçi kapasitesinden 2-3 bin kapasiteye düştü. Bu sayı gittikçe azalıyor. Kamu binaları yapmak şehre bir şey getirmez. Üretim alanları oluşturmak, istihdamı sağlamak ve göçü engellemek durumundayız” dedi.

KADINLAR ERKEN EMEKLİ OLMALI

Diğer aday Emine Köksal ise kendisinin de bir emekli çocuğu olduğunu belirterek, Babam şuan çalışıyor ve çalışmak zorunda. Emeklilerimizi bu durumdan kurtarmak istiyoruz. İnşallah partimizin iktidarlığında bu şartlar değiştirilecek” dedi. Köksal, mecliste Kırıkkale halkını temsil hakkını kazandığında çalışan kadınların erken emekli olabilmeleri için çalışma yapacağını söyledi. Köksal ayrıca milletvekili olması durumunda Kırıkkale'de kapıları halka açık olan bir irtibat ofisi oluşturacaklarını, halkın direk olarak kendisi ile görüşeceğini belirtti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız