Bebek, istenmediği için çöpe atılmış

Bebek, istenmediği için çöpe atılmış

Kırıkkale`nin Yaylacık Mahallesi`nde yeni doğan bebeğini çöpe atan anne yakalandı. Annenin, bebeğini ?istenmediği için? çöpe attığı iddia edildi.

BABASI, BEBEĞİN VARLIĞINDAN HABERSİZ

4 çocuk annesi A.K.? nın (26) kendi eşinden dünyaya getirdiği bebeği evde doğum yaptıktan sonra istenmediği için çöpe attığı iddia edildi. Önceki gün meydana gelen olayda çöpte ölü bulunan bebeğin babasının bebekten haberi olmadığı iddia edildi.   

DONARAK ÖLDÜ

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`ne önceki gün yapılan ihbarda Yaylacık Mahallesi 373. Sokakta yeni doğan bir bebeğin çöpe atıldığı bildirilmiş, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri üzeri kanlı ve çöp poşeti içinde yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi bulmuşlardı. Yapılan ilk inceleme sonunda da bebeğin donarak öldüğü belirlenmişti. Cinayet Masası ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri?nin yaptığı inceleme sonucunda olayın netleşmesiyle de, minik bebeğin cansız bedeni, savcının talimatıyla olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Morguna kaldırılmıştı.

KENDİ ÖZ ANNESİ

Olayı çok yönlü araştıran Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, çocuğu annesi, A.K.?nın attığını tespit etti. Emniyete getirilen A.K. sorgusunun ardından adliyeye çıkartıldı. 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama