BBP´den şehit ve bayrak yürüyüşü

BBP´den şehit ve bayrak yürüyüşü

"ZULMÜN KARŞINDA OLACAĞIZ"

BBP´den şehit ve bayrak yürüyüşü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırıkkale İl Teşkilatı ?Şehit ve Bayrak? yürüyüşü gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı´nda toplanan kalabalık Zafer Caddesi üzerinden BBP´nin seçim bürosuna kadar devam etti. Yürüyüşte sloganlar atılarak, herkesin şehidine ve bayrağına sahip çıkması istendi.

GENİŞ KATILIM

Yürüyüşe BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Kırıkkale milletvekili adayı Üzeyir Tunç, milletvekili adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Seçim bürosu önünde bir açıklama yapan BBP Kırıkkale milletvekili adayı Üzeyir Tunç, birlik beraberlik mesajları verdi. Tunç, yapmış olduğu açıklamasında ?Bu şehit kanıyla sulanmış olan ay yıldızlı al bayrağımıza saygı yürüyüşüne katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bugün dünden daha fazla birliğe beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var? şeklinde konuştu.

ZULMÜN KARŞINDA OLACAĞIZ

Tunç, ?30 yılı aşkın süredir bin yıllık geçmişten gelen Kürt´üyle, Türkmen´iyle, Laz´ıyla, Arab´ıyla, Alevi´siyle bir kardeş gibi yaşamış olan bu milleti bölmeye çalışan satılmış uşaklara bu ülkeyi teslim etmemeye var mısınız?  Bakıyorsunuz ay yıldızlı al bayrağa sarıyorlar ve Anadolu´nun gariban insanlarının gariban evlatlarını şehit edip bir gül demedi gibi kucağımıza salıyorlar. Bunlar Türk milliyetçisi olamaz. Bunlar, bir dinin temsilcisi olamaz. Hiçbir zaman yüce dinimiz İslam adam öldürmeyi emretmiyor. Kardeşliği emrediyor. Bugüne kadar BBP, olarak zulüm kimden gelirse gelsin hep karşısında olduk ve bugünden sonrada karşısında olmaya devam edeceğiz? diye konuştu.

HESABINI SORACAĞIZ

Tunç, ?Bize yapılanlara karşı geldiğimiz kadar, bizimle 180 derece ters olan yanlışlara da hep karşı durduk. Doğrular kime yarayacakmış bizim aleyhimize yarayacakmış başka birilerinin lehine olacakmış hesabı hiç yapmadık. Yanlış kimden gelmişse gelmiş hep onun karşında durduk. Ama yanlışı yapanlara karşıda hep isteme edası içinde olmadık. Doğruyu gösterdik ve doğru yolu gösterdik. Yapıcı olduk, yol gösterici olduk ve yaşadığımız süre içinde ağzımızdan çıkan her kelimenin bir gün karşımıza çıkacağı hesabını yaparak bin kere düşündük, 40 kere yutkunduk ve bir kere konuştuk? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız