?BAZ İSTASYONU?NA YAĞMUR ALTINDA EYLEM

?BAZ İSTASYONU?NA YAĞMUR ALTINDA EYLEM

Kırıkkale`nin Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri 924. sokaktaki İsmail A`nın evinin bahçesine ikinci bir baz istasyonunun kurulmasını engellemek için yağmur altında eylem yaptı.

MAHALLEYE İKİNCİ BAZ İSTASYONU KURULMASINA TEPKİ GÖSTEREN ÇEVRE SAKİNLERİ, YAĞMUR ALTINDA EYLEM YAPTI

 

İLK BAZ İSTASYONU ZARAR VERDİ

İlgili GSM şirketi tarafından kiralanan arsa üzerinde temel kazısı yapıldıktan sonra bugün de trafo yerleştirmek üzere sokağa gelen görevlilere, mahalle sakinleri tepki gösterdi. İstasyonun kurulacağı evin önünde toplanan mahalle sakinleri trafonun kurulacağı arsanın sahibi İsmail A`ya da tepki göstererek kendisinin mahalleyi terk ettiğini söyledi. İlk kurulan baz istasyonundan dolayı çevredeki bir çok insanın buradan zarar gördüğünü hatta bazılarının kansere yakalandığını öne süren mahalle sakinleri, görevlilere tepki gösterdi.

 

TRAFONUN YERLEŞTİRİLMESİ ERTELENDİ

Sokak sakinleri ile ev sahibi ve GSM şirketi görevlileri ile tartışmalar sürerken olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Çevik kuvvet polislerinin de önlem alınması amacıyla olay yerine gelmesiyle mahalle sakinleri yatıştırıldı. Polisin, mahalle sakinlerini yaptıkları işin kuralsız ve yasal olmaması konusunda uyararak evlerine gitmelerini istemesine rağmen, mahalle sakinlerinin olay yerinden ayrılmaması üzerine GSM şirketi tarafından getirilen trafonun yerleştirilmesi ertelendi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ