Bayramlar, müstesna günlerdir

Bayramlar, müstesna günlerdir

Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek, Kırıkkale halkının Kurban Bayramını kutladığını belirterek, ?Dini bayramlarımızın ikincisi olan Kurban Bayramını 06 Kasım 2011 Pazar günü hep birlikte idrak edeceğiz. Bayramlar; aynı inanç, aynı duygu ve aynı düşünceleri

AKRABA VE DOSTLARINIZI ZİYARET EDİN

Gerek, ?Bayramlar Cenab-ı Hak?kın Mü?minlere manevi bir ziyafetidir. Bayramlar: neşe, sevinç, sevme, sevilme ve sevindirme günleridir. Kardeşlik duygularının perçinleştiği, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı, şefkat ve merhamet duygularının coştuğu, dargınlıkların sona erdiği, asık suratların güldüğü, ve katılaşmış kalplerin yumuşadığı müstesna günlerdir. Bayramlar paylaşma günleridir. Bu bakımdan bu günleri en hayırlı olabilecek şekilde değerlendirmeliyiz. En başta anne ve babalarımız olmak üzere büyüklerimizi, hastalarımızı, komşularımızı, akraba ve dostlarımızı ziyaret etmeliyiz?

 

CAMİLERE KOŞALIM

?Dargınları barıştırmalı; fakirleri, yetimleri, kimsesizleri ve çocukları sevindirmeliyiz. Böyle davranmakla, bayramın bütünleştirici özelliğinden istifade etmiş oluruz. Kırıkkale?de bayram namazı 07.02 de kılınacaktır. Çocuklarımızın da elinden tutarak camilere koşalım. Coşku ile milletçe bayramın mutluluğunu yaşamaya çalışalım. Bu duygularla Kırıkkaleli hemşerilerimizin ve basın mensuplarımızın Kurban Bayramını tebrik eder, Cenabı Allah?tan milletimiz, bütün din kardeşlerimiz ve insanlık alemi için hayırlara vesile kılmasını niyaz ederim?

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ