Bayramlar küsleri barıştırsın

Bayramlar küsleri barıştırsın

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Kolat, mesajında, böylesine maneviyat yüklü bir ortamda Ramazan Bayramı`na kavuşmanın sevinç ve coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.

BİR ÇOK ÇALIŞMA YAPTIK

Kolat bayram mesajının devamında şu ifadelere yer verdi, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma duygularının üst seviyede hissedildiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği bir Ramazan Ayını daha uğurlamak üzereyiz. Fazilet ve bereket dolu bu ay vesilesiyle halkımızla aynı iftar sofrasını paylaşmanın büyük mutluluğunu yaşadık, yaşıyoruz. Bu kutlu ay süresince aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz, yoksul ve kimsesizler, yaşlılar, koruyucu aileler, çocuklar, il protokolü, işadamları, sivil toplum kuruluşları, çalışanlar, ilçelerimiz ve mahalle sakinleri ile mütevazı Kırıkkale halkıyla bir arada olduk ve ev ziyaretleri gerçekleştirdik.”

 

DEVLETİN ŞEFKATLİ ELİ

“Bu manada Devletimizin ve Hükümetimizin şefkat elini vatandaşlarımıza hissettirmeye gayret ettik. Fakrı zaruret içerisinde olan insanlarımızın ihtiyaçlarını giderebilmek ve onları mutlu edebilmek amacıyla; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımıza ilave olarak belediyelerimiz, vakıflar ve demekler, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverler yardımseverliklerini ortaya koyarak büyük katkı sağladılar ve her zamankinden daha fazla yardıma, yardımlaşmaya ve dayanışmaya koştular.Böylesine maneviyat yüklü bir ortamda Ramazan Bayramına kavuşmanın büyük sevinci ve coşkusunu hep birlikte yaşamaktayız.”

 

DARGINLIKLAR UNUTULMALI

“Toplumsal yaşamımız ve kültürümüzde özel bir yeri bulunan Bayramlar vesilesiyle, dargınlık ve kırgınlıklar unutulmalı, birlik ve beraberlik bağları pekişmeli, sevgi, saygı ve hoşgörü duygulan her zamankinden daha yoğun hissedilmeli ve güzel hasletler yaşatılmalıdır.Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını yakınları ve sevdikleriyle huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmesi için Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır.Bu duygu ve düşüncelerle; İslam coğrafyasında olayların, akan kan ve gözyaşının da biran evvel dinmesi temennisiyle, tüm Kırıkkaleli hemşehrilerim ve İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde daha nice Bayramların hep birlikte yaşanmasını dilerim. Selam ve saygılar sunarım.” 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ