BAYRAMLAR, HEPİMİZİN MUTLULUK GÜNLERİDİR

BAYRAMLAR, HEPİMİZİN MUTLULUK GÜNLERİDİR

Kırıkkale Belediyesinde Bayramlaşma bayramın birinci günü büyük bir kalabalığın eşliğinde yapıldı. Bayram mesajı veren Belediye Başkanı Veli Korkmaz ?Bayramlar, hepimizin mutluluk günleridir? dedi.

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET DİLİYORUM
Kırıkkale Belediyesinde ki bayramlaşma belediye binasında yapıldı. Bayramlaşmaya ilçe ve belde ve belediye başkanlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı. Korkmaz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: ?Bugünler, hepimizin mutluluk günleridir. Bütün vatandaşlarımızın arasında sevginin, muhabbetin, kardeşliğin daha pekişmesine vesile olmasını özellikle temenni ediyorum. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah`tan rahmet diliyorum. Gazilerimize ve şehit ailelerine de hep sahip çıkılması gerektiğini bütün vatandaşlarıma bir kez daha hatırlatmak istiyorum?
 
30 AĞUSTOS AZMİ
 ?30 Ağustos ruhuna ve azmine bugün de büyük bir ihtiyaç vardır. Ne var ki, bu kutlu zaferin anlamına ve sonuçlarına bütünüyle nüfuz etmek yerine, tüm dikkatler 30 Ağustos?taki tebrigatı kimin kabul edeceği hususuna odaklanmıştır. Dönemsel güçlerinden dolayı şuurları kapanarak milletimizin anlam kaynaklarını heba eden gafiller, elbette er ya da geç haklarında verilen milli hükümden kurtulamayacaklardır? dedi. Daha sonra belediye de tüm çalışanlar bayramlaştı.
 
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ