Bayramlar, birlik beraberlik günleridir

Bayramlar, birlik beraberlik günleridir

Saadet Partisindeki bayramlaşma merasimine katılım oldukça yüksek oldu. İl Başkanı Faruk Vurgun, birlik beraberlik çağrısında bulunurken tüm Kırıkkale halkının bayramını kutladı.

KARDEŞLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Vurgun, bu bayram kesilen kurbanların ve yapılacak duaların huzur, barış ve mutluluk dolu bir Türkiye?ye vesile olması temennisinde bulundu. Bayramların toplumsal dayanışma, birlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu hatırlatan Vurgun, bayramlarda ortaya çıkan dayanışma tablosunun, kardeşliğin en güzel örneklerinden birini oluşturduğunu söyledi.

İSLAM BİRLİĞİ?Nİ KURMAK MÜMKÜN

Mesajında İslam ülkelerinin karşı karşıya bulunduğu zorluklara da değinen Vurgun; sözlerini şöyle tamamladı: ?Bu bayram içimizde yine Somalili çocukların, Gazzeli yetimlerin hüznü var. İşgal edilmiş mazlum coğrafyaların burukluğu var. Sömürülen, hakları gasp edilen bir insanlığın acısı var. Oysa sömürünün değil adaletin, çatışmanın değil diyaloğun, savaşın değil barışın hâkim olduğu bir dünyayı kurmak mümkün. İslam Birliği?ni kurmak mümkün. Cenab-ı Hak bizlere; hakkın hâkim olduğu yeni bir dünyayı kurma gücü versin. Bu temenni ile bir kez daha aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı`nı kutluyor, huzur dolu günler diliyorum? Vurgun?un konuşmalarının ardından partililer birbirleri ile bayramlaştı. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü