Bayramlar birlik ve beraberlik göstergesi

Bayramlar birlik ve beraberlik göstergesi

KIRIKKALE PROTOKOLÜ BAYRAM NAMAZI SONRASI NUR CAMİİ AVLUSUNDA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

KIRIKKALE PROTOKOLÜ BAYRAM NAMAZI SONRASI NUR CAMİİ AVLUSUNDA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Bayramlar birlik ve beraberlik göstergesi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kurban Bayramı nedeniyle Nur Cami avlusunda Bayramı namazı sonrasında bayramlaşma programı düzenlendi. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu belirterek, her bayram geleneksel bayramlaşma etkinliğinin bu bayramda sürdürüldüğünü söyledi.

CAMİ ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Kırıkkale´de şehri yönetenler ve şehir halkı Kurban Bayramı sabahı bayram namazı için Nur Camiinde bir araya geldi. Ramazan Bayramında şehir halkı ve yöneticileri Kırıkkale´de bayram sabahı, namaz sonrası düzenlenen etkinlikle Nur Camiinde ilk kez bayramlaşmıştı. Gelenek haline gelmesi hedeflenen bu etkinlik Kurban Bayramında da devam ettirildi. Namaz sırasında getirilen salavatlar, okunan hutbe ve dualar sonrası, şehir halkı uzun kuyruklar oluşturarak birbirleriyle bayramlaştı.

BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLANDI

Bayramlaşma sonrası ikramlarla hep birlikte kahvaltı yapan şehir yöneticileri ve halkı, burada kurulan masada birbirlerini dinleme fırsatı buldular. Ayrıca düzenlenen bayramlaşma etkinliğine Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Aslan, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma törenine katılanlara simit ve ayran ikram edildi.  

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü