Bayramınız mübarek olsun

Bayramınız mübarek olsun

Ramazan Bayramı telaşı bugünden itibaren başlıyor. Birkaç günden bu yana hareketlenen çarşı ve pazarlardaki hareketlilik bugünden itibaren daha da artması bekleniyor. İki gün sürecek yoğunluk nedeniyle zabıta ve polis ek önlemler alırken trafik ekipleri i

3 GÜNLÜK RAMAZAN TELAŞI
3 günlük Ramazan Bayramı telaşı bugünden itibaren başladı. Birkaç gündür süren bayram hazırlığı yerini haretliliğe bıraktı. Vatandaşlar bayram alışverişini merkezde Hüseyin Kahya Parkı çevresi ve Ankara caddesinde açılan seyyarlardan karşılayabilecekler. İsteyenler ise mağazalardan bayramlıklarını alabilecekler. İki gün sürecek alışveriş hareketliliği nedeniyle zabıta ve polis ek önlemler alırken trafik güzergahlarda trafiğin rahat akışını sağlamak için yoğun çaba harcıyor. Ramazan Bayramı ihtiyacını gidermek için, çarşı pazara akın eden vatandaşlar ise bayram alışverişlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

BAYRAMLAŞMA PROGRAMLARI
Bu arada valilikteki bayramlaşma programının ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bayramın birinci günü valilik binasında daha sonra ise emniyet ve jandarmada devam edeceği açıklandı.
Ayrıca siyasi partilerde de bayramlaşma programları yapılacak. Ak Parti’de bayramın birinci günü saat 15.30’da CHP’de ikinci gün saat 14.00’da MHP’de ikinci gün saat 14’00’de SP’de ise üçüncü gün saat 15.oo’da bayramlaşma proğramı yapılacakBU arada Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü vatandaşları uyararak özellikle baklava konusunda çık dikkatli olmalarını istedi. Baklava alınan pastane veya imalathanelerin mutlaka hijyen belgelerine bakılması gerektiği bildirildi. Ayrıca tatlıda kullanılan un, şeker ve yağ konusunda da –vatandaşların çok dikkatli olmaları istendi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ