Bayramı huzurlu geçirdik

Bayramı huzurlu geçirdik

5 günlük bayram tatili sona erdi. 41 ilin geçiş güzergâhında bulunan Kırıkkale?den günde ortalama 30 bin araç geçiş yaparken bu sayı dün iki kat arttı. Artışın aksine kazalarda geçtiğimiz yıllara oranla neredeyse yok denecek kadar düşüş oldu. 5 günde sade

EMNİYET MÜDÜRÜ KADRİ KARTAL, BAYRAM TATİLİ SÜRESİNCE KARAYOLLARININ SORUMLULUK BÖLGELERİNDE SADECE ÖLÜMLÜ BİR KAZANIN MEYDANA GELDİĞİNİ DE BİLDİRDİ. KARTAL, VATANDAŞLARIN HUZURLU VE MUTLU BAYRAM GEÇİRDİKLERİNİ SÖYLEDİ. 

EK ÖNLEMLER ALINMIŞTI

Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, sorumluluk bölgesinde ek tedbirler alındığını ve sürücülerin sürekli olarak uyarıldığını söyledi. Kartal, Kırıkkale - Ankara, Kırıkkale - Samsun ve Kırıkkale- Kayseri güzergâhlarında trafik ekiplerinin sürekli denetim yaptıklarını da bildirdi. Emniyet Müdürü Kadri Kartal, trafik yoğunluğu açısında önemli iller arasında bulunan Kırıkkale?de özellikle bayram arifesi ve bayram tatili sonrasında normal trafik akışının en az iki kat artığını bunun mutlaka ek önlemlerin aldığını söyledi. Kartal bu bayramda ek önlem aldıklarını belirtti.

TEDBİRLER ÜST DÜZEYDEYDİ

Kartal, "Bayram öncesi ve sonrasında ek tedbirler alarak vatandaşların rahat seyahat etmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Yol güzergâhlarındaki ekiplerimize takviye yaparak trafik akışının aksamamasını sağlamaya çalışıyoruz, bu arada ekiplerimizin başında bulunan amirlerimiz sürücüleri sürekli uyarıyorlar, ayrıca bayram tatili süresinin uzun olmasından dolayı yola çıkan sürücü sayısı günlere bölündüğü için yoğunluk tehlikeli boyutlara ulaşmadı, bu nedenle de kazalarda geçtiğimiz yıllara oranla büyük oranda düşüş yaşandı" dedi.

ÇALIŞMALAR BEĞENİ TOPLADI

Bayram boyunca asayiş konusunda da çalışmalar yaptıklarını belirten Kartal, arife günü ve bayram günlerinde polislerin güvenlik önlemlerini arttırdığını söyledi. Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirdiğini bildiren Kartal konuşmasının devamında, ?Bayramı huzurlu bir şekilde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ekiplerimizin yaptıkları çalışmalar ile Kırıkkale?de her hangi bir nahoş olay meydana gelmedi. Kırıkkaleli vatandaşlar yine bu bayramı da huzurlu geçirdiler. Çalışmalarımız bu yönde devam edecek ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumaya devam edeceğiz? diye konuştu.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü